Vad är FLYGFOTO?

Idag används nästan uteslutande drönare för att fota och filma från luften då det är både billigare, säkrare och smidigare än flyg och helikoptrar. En drönare kan göra allt från att svischa fram i över 70 km/h på bara 2-3 meters höjd och filma en båt, bil eller motorcykel, till att stå blickstilla på 500 meters höjd och filma vackra landskap.
 

Trots att den är så liten och smidig, är den fullspäckad med sensorer och den allra senaste tekniken! Den inbyggda stabiliseringen i kameran ger mjuka rörelser och filmer med ett professionellt intryck. Den tar givetvis knivskarpa, högupplösta bilder och filmer.

möjligheter

Filmer och bilder fotade från ett annat perspektiv kompletterar ”vanliga” bilder och filmer på ett bra sätt, och ger ett professionellt helhetsintryck av dina tjänster och produkter. Flygfoto fotar och filmar givetvis även på marknivå och under ytan för att erbjuda så stor bredd som möjligt.

Flygegenskaper

32 km/h
MAXHASTIGHET
1 k
Upplösning
0 km
Räckvidd
1 min
Batteritid
1 axlars
Stabilisator

Nöjda kunder

Flygfoto är ett av de första företagen på Åland som började fota och filma från luften. Sedan företaget registrerades 2014 har jag flugit många modeller av drönare, och har många flygtimmar bakom spakarna. Nedanför kan du hitta några av de bilder och filmer jag har levererat under åren. Mer aktuella jobb kan du se på instagram och facebook.

Top