Vad är en 360°-bild?

En 360°-bild är en bild som är fotad åt alla riktningar samtidigt, och som du själv kan ”dra dig runt i” för att få en bättre helhetsuppfattning av en plats. Ett bra exempel på det är google streetview, där du inför en resa kan skapa dig en bättre bild av var du hittar ditt hotell och serviceplatser m.m. i förväg. Dessa 360°-bilder användas fristående eller kan kopplas ihop till en virtuell rundvandring, så att dina gäster kan ”gå runt” hela din anläggning och se vad du har att erbjuda dem.

En rundvandring kan lätt läggas in på din hemsida där du själv väljer om den ska synas som en liten bildruta intill en text, eller om den ska fylla en egen sida. Rundvandringen går att anpassa ganska mycket efter tycke och smak med olika tilläggstjänster som inte kostar något extra för dig som kund. Ta gärna kontakt och boka in ett möte med mig, så kan jag berätta och visa mer vad som går att göra. Men det är mest din fantasi som sätter gränserna!

Möjligheter

360°-bilder och virtuella rundvandringar öppnar helt nya möjligheter för dig, då dessa bilder kan fotas nästan var som helst och visa platser på ett nytt och intressant sätt som är svårt att göra med ”vanliga” foton. Det går också att fota en 360°-bild från luften och därför kan du både få och ge ett helt nytt perspektiv av din anläggning.

Foto i 360°​

Du kan beställa enskilda 360°-foton för att ladda upp på facebook eller din hemsida.

I bilderna kan man även infoga flera "infopunkter" som är en knapp med informationstext som visas när man klickar på den. Dessa knappar kan man placera var som helst i 360°-bilden. Inforutorna kan också innehålla bilder, videoklipp eller länkar.

Infopunkter går också att lägga in i en virtuell rundvandring för att ge kunderna mer detaljerad information om varje plats.

Rundvandring i 360°​

Med en virtuell rundvandring av din anläggning, fastighet, restaurang, café eller företag kan du ge dina besökare en mycket bättre helhetsbild av vad du har att erbjuda dem.

Du kan själv anpassa rundvandringen efter din budget genom att välja fler eller färre bilder.

Det går bra att lägga till bilder i efterhand, eller byta ut befintliga bilder i rundvandringen då man renoverat eller byggt ut. På så vis kan du börja i liten skala och utöka den när behovet ökar.

Exempel

Nedanför hittar du några exempel på 360°-foton och rundvandringar jag har fotat både åt kunder och som visningsexemplar.

Top