Vad är dykfoto?

Undervattensfilmer ända ner till 100 meters djup

Nästa stora trend i drönarvärlden är undervattensdrönare (även kallat R.O.V.). Dessa har länge funnits inom forskarvärlden, men har varit stora och klumpiga och kostat hundratusentals euro. Men med den nya generationens lilla och snabba undervattensdrönare kan man inspektera och filma nästan var som helst under vattnet, och samtidigt se ”live” på skärmen.

Det är ett bra och billigt komplement till dykare, där jag först snabbt kan skicka ner drönaren för att hitta eventuella problemområden. Sedan kan du skicka ner en dykare för att göra punktinsatser om det behövs. Så sparar du både tid och pengar!

möjligheter

Du kan inspektera en fiskodling, rör och ledningar, bryggor, bojstenar. Eller kanske du vill leta efter något du har tappat? Har du kört på en grynna och behöver se om propellern har skadats? Vill du veta var den bästa fiskeplatsen ligger? Inga problem, det fixar jag!

Dykegenskaper

0 knop
HASTIGHET
1 p
Upplösning
0 m
Max djup
0 h
Batteritid
1 Kg
Vikt

Exempelfilmer

Detta är en väldigt ny tjänst och därför finns än så länge väldigt få kundjobb att visa. Men ta gärna en titt på de filmer jag gjort i testsyfte så att du får en bättre uppfattning om vad som går att göra. Titta extra noga på filmen med vraket som är filmat med en 360-kamera så att du kan klicka i filmen (eller vrida runt mobilen/surfplattan) och se runt åt alla håll!

Top