UNDER YTAN

Ner till 100 meters djup

Har du tappat något på bottnen, eller behöver du kanske inspektera en undervattensledning, ett båtskrov eller märka ut en grynna? Då är en ubåtsdrönare ett bra hjälpmedel, där du själv kan se vad som pågår på bottnen.

Det här är ett bra och billigt komplement till dykare, där man först snabbt och smidigt kan skicka ner ubåten för att hitta eventuella problemområden. Med hjälp av gripklon kan du få tillbaks det du har tappat, eller markera ett område med en boj.

Eftersom ubåten har en rörelsefrihet på 360° i alla riktningar och kan låsa riktningen den tittar i, kan man snabbt och enkelt inspektera hela skrovet på din båt, eller leta efter det du tappat på havets botten.

möjligheter

Jag kan inspektera en fiskodling, rör och ledningar, bryggor, bojstenar. Eller kanske du vill leta efter något du har tappat? Har du kört på en grynna och behöver se om propellern har skadats? Vill du veta var den bästa fiskeplatsen ligger? Inga problem, det fixar jag!

Dykegenskaper

0 knops
HASTIGHET
1 K
Upplösning
0 °
SYNFÄLT (FOV)
0 °
Rörelsefrihet
1 m
Maxdjup

Exempelfilmer

Ta gärna en titt på de filmer jag gjort tidigare i testsyfte, så att du får en bättre uppfattning om vad som går att göra. Dessa är dock filmade med en äldre version av ubåtsdrönare och är därför enbart i 1080p (FullHD).

Top